Plasma Pen Fibroblast
“Chirurgie fara bisturiu”

Pe masura ce inaintam in varsta, pielea noastra incepe sa-si piarda elasticitatea si textura. Tehnica cu plasma este o procedura de blefaroplastie nechirurgicala care va poate strange pielea, oferindu-va un aspect mai tanar. Folosim plasma la nivel subdermic pentru a ridica, a strange si a intari pielea de pe fata, gat si corp, oferindu-ti rezultate cu aspect natural și mult mai accesibil decât intervenția chirurgicală.

plasma-pen-pret-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-

Preturi

(ochi)Pleoape superioare 450 lei
(ochi)Zona de sub ochi(cearcane) 450 lei
(ochi)Lifting spranceana 350 lei
(ochi)Laba gastei 450 lei
(buze)Partea superioara 450 lei
(buze)Partea inferioara 450 lei
(buze)Ambele parti 650-800 lei
(obraji) lifting facial mediu 450-650 lei
(obraji) lifting contur fata – 1200 lei
(obraji) lifting zona gatului 750 lei
(obraji) nasolabial 450 lei
Alunite, papiloame, veruci 100-450 lei

plasma-pen-unna-studio

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Resurfactia pielii cu plasma este, in general, potrivita pentru majoritatea oamenilor, deoarece este deosebit de eficienta in tratarea unor zone notorii dificil de tratat si anume in jurul ochilor si in jurul gurii. Este, de asemenea, potrivita pentru majoritatea tipurilor de piele si texturi.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Nu, nu doare nimic,nu este nimic ce nu se poate suporta. Inainte de interventie tehnicianul va aplica pe zona ce urmeaza a fi tratata un gel anestezic local, foarte eficient, iar daca pe parcursul interventiei incepe sa doara, acesta se opreste si mai aplica anestezic. Tratamentul in sine dureaza intre 20 si 40 de minute.

CE ESTE PLASMA PEN-ul?

Plasma Pen-ul foloseste plasma,cea de a patra stare de agregare a materiei. Cele mai cunoscute beneficii ale dispozitivului Plasma Pen sunt rejuvenarea si indepartarea diverselor leziuni benigne si a defectelor de pigmentare de la nivelul tegumentului. In mod artificial, plasma se obtine prin realizarea unui arc electric in interiorul unui izolator, In cazul nostru, se obtine prin ionizarea gazului atmosferic de catre descarcarile electrice ale unui curent alternativ de frecventa foarte mare. Arcul electric obtinut, numit si plasma, este la o temperatura inalta, determinand astfel carbonizarea si deshidratarea straturilor superficiale ale pielii (tegumentul), dar si inlaturarea tesuturilor nedorite prezente pe piele.

plasma-pen-pleoape-unna-studio

PENTRU CE ZONE POATE FI FOLOSIT PLASMA PEN-UL?

Corectarea pleoapei superioare si inferioare

(pleoapa cazuta, riduri, pungi, cearcane)

-strangere piele la nivelul fetei/gatului
-ridurile peiorale
-santurile nasolabiale
-ridurile preauriculare
-diminuarea cicatricilor
-tratarea vergeturilor
-indepartartea veruci, papiloame, keratoze seboreice, lentigine solare, pete datorita varstei.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele vor fi vizibile imediat. Dupa tratament, se vor forma cruste foarte mici si fine in locurile unde plasma a afectat tegumentul. Aceste cruste cad in aproximativ 7 zile. Este obligatoriu ca aceste cruste sa nu fie indepartate fortat. Daca s-au tratat pleoapele, in primele zile acestea vor fi rosii si umflate. Dupa caderea crustelor, tegumentul nou va fi mai mic ca suprafata, ducand la efectele vizate in functie de necesitati, ridicarea pleoapei, lifting facial, intinderea ridurilor.

plasma-pen-stilou-unnastudio-cristina-ilie
Plasma Pen Fibroblast

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE PROCEDURA?

Plasma stimuleaza proliferarea celulara si sinteza de colagen, astfel incat efectele pozitive se vor accentua in urmatoarele saptamani pana la 3 luni. In general, in ceea ce priveste tratamentele de regenerare, sunt necesare 2-3 sedinte la interval de 6 saptamani. Efectele sunt de durata, cel putin 3 ani. Sa nu uitam ca imbatranirea fiziologica are ritmul ei si atunci este bine sa realizam o sedinta de intretinere anuala.

CUM IMI INTRETIN ZONELE SUPUSE INTERVENTIE?

Asculta cu atentie recomandarile tehnicianului, pentru a fi sigura ca vei proceda corect.

Riscurile de infectie sunt extrem de mici insa in primele 12 ore de la interventie va recomandam sa va spalati frecvent pe maini si sa nu va expuneti in zone care au un risc mare de contaminare.
Daca zona tratata este umflata, aplicati pachete de gheata acoperite cu o panza curata.
NU aplicati gheata direct pe piele, deoarece aceasta poate provoca leziuni ale tesutului.
Evitati sa luati medicamente precum aspirina, ibuprofen sau antiinflamatorii in primele zile.
Va recomandam sa dormiti pe zona opusa tratamentului. Nu va expuneti la orice caldura,abur sau transpiratie, deoarece acest lucru poate intensifica inflamatia deja prezenta.

In urmatoarele zile:
Apa foarte calda trebuie evitata pe zone in care s-a lucrat, in acest caz s-ar putea umfla zona mai tare.
Evitati gelurile de dus ori produsele similare, zona tratata trebuie spalata usor cu apa micelara.
Pana la vindecare este interzisa expunerea la soare/solar si este indicata folosirea unei creme cu factor de protectie solara foarte mare.

Pentru alte zone care nu sunt mentionate va rugam sa ne contactati telefonic la 0723.217.472
Ori sa ne scrieti la adresa programari@unnastudio.ro

unnastudio

Hyaluronic
pen

Plasma Pen Fibroblast

Extensii
gene

Plasma Pen Fibroblast

Laminare
vitamin LASH

Plasma Pen Fibroblast