Gene perfecte tot timpul!

Extensiile de gene sunt captivante! acestea reprezinta un mod fara efort si interesant de a adauga volum, ondulare si lungime genelor tale naturale. Nu mai aveti nevoie de rimeluri si ondulatoare pentru ochi.
Veti economisi timp cand aplicati machiaj, deoarece genele si ochii tai arata fabulos chiar din momentul de cand te trezesti.

Gene 1 D aplicare 140 lei, intretinere 100 lei
Gene 2 D aplicare 200 lei, intretinere 150 lei
Gene 3 D aplicare 290 lei, intretinere 250 lei

edf
edf

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Nu numai ca este sigura , insa este si recomandat in cazul in care ne dorim gene mai lungi , mai curbate, mai dese.

EXISTA MAI MULTE TIPURI DE EXTENSII?

Exista mai multe tipuri de extensii de gene si tehnici de aplicare, care au ca rezultat corectarea sau echilibrarea trasaturilor, in functie de fizionomie si de propriile tale preferinte.
Extensiile de gene se diferentiaza in functie de: lungime si de volumul pe care ni-l dorim, astfel putem vorbi de gene de la 1D pana la 3D.

CE SUNT EXTENSIILE DE GENE?

Extensiile de gene sunt fire individuale din matase naturale, mai usoare decat firul de par natural, curbate pentru a imita cat mai bine genele naturale. Acestea se vor aplica pe fiecare geana naturala in parte. Sunt recomandate pentru purtare zilnica sau la ocazii speciale.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura poate dura diferit in functie de complexitatea lucrarii, de volumul dorit cat si de timpul trecut de la ultima aplicare, insa noi rezervam in medie 2 ore pentru aceasta procedura. Despre durere nici nu poate fi vorba.

edf

IN CAT TIMP SE VAD REZULATELE?

Rezultatele se vor vedea imediat, efectul fiind unul WOW.

CUM IMI INTRETIN GENELE DUPA INTERVENTIE?

Este important ca in primele 24 de ore de la aplicare sa nu udati genele si de asemenea este indicat a se evita sauna si aburul. Daca aplicati rimel,acesta trebuie sa fie, obligatoriu, pe baza de apa si trebuie aplicat de la mijloc spre varfuri nu si pe radacini, demachiantul folosit apoi de asemenea trebuie sa fie obligatoriu pe baza de apa. Nu va frecati la ochi si nu trageti de gene.

edf
edf

EXISTA REACTII ADVERSE?

Nu exista reactii adverse si nici restrictii pentru purtatorii de lentile de contact.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE GENE?

Extensiile de gene dureaza cat ciclul de crestere a genelor naturale. Daca sunt intretinute corect, in medie, ar trebui sa dureze 3-4 saptamani, uneori chiar mai mult.

Laminare
gene

EXTENSII GENE

micropigmentare
sprancene

EXTENSII GENE

Microblading
sprancene

EXTENSII GENE