Despre Unna studio sau Cristina

Cristina Ilie este complet instruita si certificata de peste 40 de cursuri de specialitate pentru a va efectua serviciile de machiaj semi-permanent si permanent. Unna Studio este una dintre cele mai vechi si mai prestigioase centre de machiaj semi-permanent din Romania.
Microbladingul este o arta extrem de precisa si necesita o inalta calificare si o pregatire.
Cristina Ilie a fost make-up artist de peste 22 de ani, activand in domeniul cinematografic iar in anul 2006 a devenit unul dintre primi tehnicieni de tatuaje semi-permanente acreditati cu drept de lucru din Romania. Printre realizari sale se numara si o nominalizare la premiile GOPO pentru ,,cel mai bun machiaj de film” obtinut in timpul carierei sale.
Dezvoltand o pasiune pentru arta sprancenelor frumoase si de asemenea, un fond de ingrijire medicala si aceasta experienta ii va permite sa efectueze cel mai sigur tratament microblading posibil.
Cu privirea tintita catre moda si frumusete. Cristina va poate asigura ca
sprancenele se vor efectua cu o viziune si precizie artistica.

cristina-ilie
cristina-ilie-semnatura
swiss-color-unnastudio
film-festival
gopo
goldeneye-cristina-ilie-unna-studio

Reviews

 • Nu eram convinsa ca vreau sa modific sprancenele, deoarece nu mi-am facut nicio schimbare la corpul meu, drept urmare cu inima-n dinti am mers la Cristina dupa ce am studiat un pic pagina salonului ei si am prins curaj din prezentarea de acolo!

  Dana M. facebook
 • Multumesc pentru niste gene foarte frumoase! Am vazut anuntul pentru laminarea genelor ieri si mi-am dat seama ca asta mi-am dorit mereu. Genul de interventie naturala, prin care poti pune in evidenta

  Andreea P. facebook
 • Daca vrei, dar nu stii unde sau cum sau iti este frica (categorii in care ma inscriu eu), trebuie sa mergi la Cristina! Cu incredere! Te intreaba, te asculta, te sfatuieste si apoi trece la treaba!

  Mariana C. facebook

SUNTEM SINGURUL STUDIO IN CARE SE LUCREAZĂ 100% CU PRODUSE ORGANICE

 • Tratamente faciale cu produse BIO

 • Micropigmentare buze, pleoape, sprâncene -pudrate

 • Epilare cu ceara naturală

 • Microblading sprâncene cu pigmenți naturali