MICRONEEDLING

ÎNFRUNTA LUMEA CU ÎNCREDERE

Microneedling-ul , numit și Terapia de inducție a colagenului, este cel mai nou tratament nechirurgical inovator pentru piele pentru eliminarea cicatricilor de acnee, ridurilor și liniilor fine. Folosește ace subțiri, microscopice, pentru a activa producția de colagen și elastină, cei doi compuși responsabili în principal pentru o piele frumoasă și cu aspect tânăr.

Pret 350 lei, Durata 30 Minute

1-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling
2-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Microneedling-ul funcționează prin crearea de mici intepaturi în piele. Deși nu este prea dureros, poate fi inconfortabil dacă este efectuat incorect, de aceea recomandamca aceasta procedura sa fie efectuata intr-un studio acreditat alaturi de un tehnician bine pregatit. La efectuarea microneedlingului este folosit un anestezic pentru a amorți pielea, veți găsi că tratamentul este confortabil si cu un nivel de durere extrem de scazut. Rănile făcute de acele microneedling ascuțite nu sunt adânci, ceea ce le face să se vindece rapid.

CE ESTE MICRONEEDLINGUL?

Procesul de micro-needling implică utilizarea unor ace minuscule pentru a crea micro-perforări în joncțiunea dermo-epidermică.

Această stimulare precisă creează răni foarte controlate, care stimulează producția de colagen și elastină pe măsură ce pielea se reface singură.
Tesut nou, sanatos, inconjoara zona ranita, intinerind pielea. Un alt beneficiu extraordinar al micro-needling-ului este capacitatea sa de a permite altor
ingrediente pentru construirea pielii să pătrundă mai eficient în piele, unde pot afecta celulele la niveluri mai profunde.
Aceste proprietăți pot face ca micro-needlingul să fie un tratament excelent pentru pielea îmbătrânită și hiperpigmentată.

CAT DE SIGURA ESTE PROCEDURA?

Microneedlingul este minim invaziv și nu necesită timp de repaus.Este considerat sigur pentru majoritatea oamenilor care au o stare generală de sănătate bună.
Majoritatea efectelor secundare sunt minime, rezolvându-se rapid și spontan. Se recomandă prudență la pacienții cu infecție activă, tipuri de piele mai
întunecate, alergii la metale și atunci când sunt utilizate împreună cu produse neaprobate pentru utilizare intradermică.
Nu este recomandat pentru persoanele însărcinate sau care alăptează, au leziuni active de acnee, cancer de piele sau orice probleme grave de sănătate.

3-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling

PENTRU CE ZONE POATE FI FOLOSIT MICRONEEDLINGUL?

Microneedlingul nu este exclusiv doar pentru față. Deși este zona de piele care este cel mai des tratată, procedura poate fi efectuată oriunde pielea corpului are nevoie de un impuls de colagen, în special cele care au vergeturi, cum ar fi picioarele, pieptul sau fesele.

IN CAT TIMP VAD REZULATELE?

Pacienții cu microneedling pot prezenta o oarecare roșeață ca urmare a procedurii, comparabilă cu o arsură solară. De obicei, aceasta se vindecă destul de rapid în prima săptămână și nu este motiv de alarmă, tehnicianul nostru va va oferi unguente care pot remedia orice disconfort, iar machiajul poate fi purtat pentru a ajuta la ascunderea oricărui roz persistent. Este important să evitați soarele după tratament și să purtați protecție solară.
Rezultatele pot începe să apară în decurs de 2-10 zile sub forma unei străluciri minunate, iar nuanța pielii se poate îmbunătăți în continuare timp de pana la 6 luni, pe măsură ce sunt produse din ce în ce mai multe celule sănătoase ale pielii. Microneedlingul poate fi repetat de mai multe ori,
după cum ati stabilit impreuna cu tehnicnanul si in functie de tipul dvs de piele. De obicei, el va sugera ca sesiunile de repetare la cel puțin 6-8 săptămâni, cu toate acestea, mulți pacienți consideră că chiar și un singur tratament este suficient pentru a îmbunătăți dramatic aspectul și senzația pielii.

CUM IMI INTRETIN ZONELE SUPUSE INTERVENTIE?

Este posibil să observați iritația și înroșirea pielii în primele zile după procedură. Acesta este un răspuns natural la micile „răni” făcute de acele din piele.
Vă puteți întoarce la serviciu sau la școală după procedură dacă vă simțiți confortabil. Unii oameni aplică machiaj de camuflaj în primele zile,
pe măsură ce roșeața se risipește.Pielea ta va fi, de asemenea, mai sensibilă la soare, așadar crema de protecție solară este o necesitate.
După microneedling, pielea dumneavoastră va produce destul de repede colegen pentru a întineri țesutul nou.
Pentru a menține rezultatele tratamentului, veți avea nevoie de mai multe sesiuni și poate de alte tratamente complementare.
Dacă aveți roșeață prelungită, căldură, mâncărime sau umflare, sau alte intrebari despre procedura va rugam sa ne contactati.

4-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling
5-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling

EXISTA REACTII ADVERSE?

Există câteva efecte secundare temporare de care trebuie să fiți conștienți de microneedling. Procedura provoacă umflare pe termen scurt, roșeață și descuamare a pielii, care poate dura câteva zile. Majoritatea oamenilor pot reveni la machiajul obișnuit într-o zi de tratament.
Sângerarea este o reacție neobișnuită la microneedling, deși este mai probabil să apară după un tratament mai profund. Sângerarea poate fi, de asemenea, un risc mai mare pentru persoanele care au tulburări de sângerare sau care iau medicamente pentru subțierea sângelui.
Este important să dezvăluiți aceste informații tehnicianului înainte de a primi acest tratament.

În cele din urmă, unii oameni nu sunt candidați pentru tratamentul cu microneedling, inclusiv cei cu:

o infecție activă a pielii
acnee activă
cicatrici cheloide
un tip de piele instabil
probleme de vindecare a rănilor

Consultarea unui dermatolog inainte de procedura sau a unui profesionist medical de îngrijire a pielii care are experiență în aceste tipuri de proceduri va ajuta la minimizarea riscurilor.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE PROCEDURA?

Așteptați-vă la un tratament pe termen lung pentru rezultate pe termen lung, Oricât de mult vor dura rezultatele tale individuale, efectele microneedlingului nu sunt permanente, așa că va trebui să continuați să luați tratamente pentru a menține aceste efecte. Odată ce rezultatele maxime au fost atinse, tehnicianul dumneavoastră va începe să programeze tratamente de întreținere, care pot fi între 6-18 luni.

Micropigmentare
buze

MICRONEEDLING

plasma
pen

MICRONEEDLING

Microblading
sprancene

MICRONEEDLING