LAMINARE GENE SI SPRANCENE

“VITAMIN LASH LIFT”

Ai deja tot ce iti trebuie, doar ca nu ai vazut inca tot . Laminarea vitamin lash Lift este fenomenul revolutionar care iti dezvaluie genele naturale in toata gloria lor. Trebuie sa sti ca ochii tai vor fi centrul atentiei. Profitati la maxim de ceea ce v-a oferit natura cu lungimea, volumul si efectul de ridicare al Laminarii vitamin lash.

Laminare Gene Vitamin Lash 200 lei 30 min
Laminare Sprancene Vitamin Lash 140 lei 30 min
Laminare gene & sprancene (promotie) 300 lei 60 min

10-permanent-gene-laminare-unna-studio-bucuresti
laminare-sprancene-unna-studio

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Da. Genele sunt ridicate pe placutele noastre de silicon special concepute si folosite inainte de aplicarea solutiei, astfel incat nici un produs sa nu-ti atinga pielea. Produsele noastre sunt, de asemenea, 100% hipoalergenice. Fara paraben. Fara formaldehida.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat, efectul fiind unul spectaculos, intrucat genele vor fi vopsite dupa tratament astfel imediat dupa procedura genele tale vor fi mai dese, mai curbate si vor parea rimelate.

CUM IMI INTRETIN GENELE DUPA INTERVENTIE?

Marele avantaj la aceasta procedura este ca genele nu necesita nici un ritual de ingrijire. Ele pot fi machiate si demachiate fara nici o restrictie. Putem inota in mare (apa sarata) si folosi orice fel de demachiant.

CE ESTE LAMINAREA GENELOR – VITAMIN LASH?

Laminarea este, in primul rand un tratament al genelor, datorita keratinei si vitaminei lash, ca si tinta este un tratament natural pentru cresterea si regenerarea genelor. Produsul folosit contine 6 vitamine:A,B, C, E, F, K, 2 pro-vitamine: B5, B6, 5 uleiuri naturale, keratina, colagen, acid hiarulonic, Glicerina.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza maxim 50 minute iar singurul disconfort va fi acela ca in tot acest timp ochii vor trebui tinuti inchisi.

laminare-gene-lash-vitamin-cristina-ilie-unna-studio

EXISTA REACTII ADVERSE?

Folosim solutii organice si inofensive pentru ochi, foarte rar au fost semnalate cazuri de iritatii ori discomfort, in cazul in care apar si nu trec in decurs de cateva ore, ori simptomele se inrautatesc de la o ora la alta consultati medicul oftalmolog.
Nu exista restrictii pentru purtatorii de lentile de contact, acestea trebuie doar sa fie scoase in timpul interventiei dupa care lucrurile revin la normal. Produsul folosit nu contine parabeni, parafina, uleiuri minerale, silicon sau formaldehyde.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE GENE?

Efectul se mentine intre 1 si 3 luni, in functie de tipul firului, perioada de regenerare, 3 luni maxim aceasta fiind perioada de reinnoire a genelor.

11-laminare-gene-vitamin-lash-unna-studio

Microblading
sprancene

LAMINARE GENE SI SPRANCENE

Micropigmentare
pleoape

LAMINARE GENE SI SPRANCENE

Hyaluronic
pen

LAMINARE GENE SI SPRANCENE