LAMINARE GENE SI SPRANCENE

“VITAMIN LASH LIFT”

Ai deja tot ce iti trebuie, doar ca nu ai vazut inca tot . Laminarea vitamin lash Lift este fenomenul revolutionar care iti dezvaluie genele naturale in toata gloria lor. Trebuie sa sti ca ochii tai vor fi centrul atentiei. Profitati la maxim de ceea ce v-a oferit natura cu lungimea, volumul si efectul de ridicare al Laminarii vitamin lash.

Laminare Gene Vitamin Lash 150 lei 30 min
Laminare Sprancene Vitamin Lash 100 lei 30 min
Laminare gene & sprancene (promotie) 220 lei 60 min

10-permanent-gene-laminare-unna-studio-bucuresti
laminare-sprancene-unna-studio

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Nu numai ca este sigura, insa este si recomandata in cazul in care ne dorim gene mai lungi, mai curbate, mai dese, mai sanatoase.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat, efectul fiind unul waw, intrucat genele vor fi vopsite dupa tratament astfel imediat dupa procedura genele tale vor fi mai dese, mai curbate si vor parea rimelate.

CUM IMI INTRETIN GENELE DUPA INTERVENTIE?

Marele avantaj la aceasta procedura este ca genele nu necesita nici un ritual de ingrijire. Ele pot fi machiate si demachiate fara nici o restrictie. Putem inota in mare (apa sarata) si folosi orice fel de demachiant.

CE ESTE LAMINAREA GENELOR – VITAMIN LASH?

Laminarea este, in primul rand un tratament al genelor, datorita keratinei si vitaminei lash, ca si tinta este un tratament natural pentru cresterea si regenerarea genelor. Produsul folosit contine 6 vitamine:A,B, C, E, F, K, 2 pro-vitamine: B5, B6, 5 uleiuri naturale, keratina, colagen, acid hiarulonic, Glicerina.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza maxim 50 minute iar singurul disconfort va fi acela ca in tot acest timp ochii vor trebui tinuti inchisi.

laminare-gene-lash-vitamin-cristina-ilie-unna-studio

EXISTA REACTII ADVERSE?

Nu, nu exista reactii adverse si nici restrictii pentru purtatorii de lentile de contact , acestea trebuind doar sa fie scoase pe timptul interventiei dupa care lucrurile revin la normal. Produsul folosit nu contine parabeni, parafina, uleiuri minerale, silicon sau formaldehyde.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE GENE?

Efectul se mentine intre 1 si 3 luni, in functie de tipul firului, perioada de regenerare, 3 luni maxim aceasta fiind perioada de reinnoire a genelor.

11-laminare-gene-vitamin-lash-unna-studio

Vezi si

Microblading
sprancene

LAMINARE GENE SI SPRANCENE

Micropigmentare
pleoape

LAMINARE GENE SI SPRANCENE

Hyaluronic
pen

LAMINARE GENE SI SPRANCENE