MICROBLADING FIR CU FIR

Sprancenele sunt una dintre cele mai definitorii caracteristici ale fetei si au devenit un punct forte al tendintelor recente de infrumusetare. Daca sprancenele, nu sunt exact asa cum le doresti, poti apela la una dintre cele mai eficiente tehnici, tehnica Microblading.

Pret: 350 lei Durata 60 min
Pret retus (dupa 28 zile): 250 lei Durata 30 min

microblading-sprancene-1
4-microblading-sprancene-bucuresti-cristina-ilie

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza intre 60 si 80 min. Pentru ca zona este mai sensibila, tehnicianul va aplica intai un anestezic local, revenind apoi cu acesta ori de cate ori clienta va resimti durere.

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Da, lama speciala este de de unica folosinta si va fi deschisa doar de fata cu dumneavoastra in momentul in care ne pregatim de efectuarea procedurii Microblading.

CE ESTE MICROBLANDING-UL?

Microbladingul este o metoda de reconstructie a sprancenelor prin machiaj semipermanent. Un pigment natural, non-toxic si hipoalergenic este introdus manual in stratul superior al dermului, pentru a nu leza pielea in adancime, cu ajutorul unui „creion”care are in varf o lama mica cu multe ace de unica folosinta. Fata de alte metode, acest instrument reuseste sa traseze niste linii foarte fine, oferind un aspect natural, fiind greu de deosebit firele naturale de cele desenate.

Technique of drawing eyebrows

POT FACE MICROBLADING PESTE UN TATUAJ VECHI?

Nimic nu este imposibil, dar cand vine vorba de un tatuaj mai vechi este nevoie sa vedem inainte cateva poze cu sprancenele, sau si mai simplu sa veniti la salon. Nu va fi usor, insa impreuna vom gasi solutia cea mai buna pentru acoperirea tatuajului vechi.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat . La inceput, sprancenele tale vor avea o nuanta mai intensa, insa pe masura vindecarii aceasta se va estompa si va ajunge la nuanta dorita.

Microblading
retus

AM NEVOIE DE RETUS?

Exista si situatii cand pigmentul este respins de piele in proportie de 60-80%, asa ca e posibil ca nuanta dorita sa fie ceva mai estompata, In acest caz este recomandat un retus la 28 de zile de la prima interventie.

TEHNICIANUL IMI POATE GRESI FORMA SPRANCENEI?

Exclus, inainte de a se apuca de lucru, tehnicianul va desena sprancenele iar dumneavoastra veti lua decizia asupra formei si culorii pigmentului pe care il va folosii la tatuaj.

microblading-micropigmentare

Vezi si

Micropigmentare
sprancene

Microblading si retus

Micropigmentare
pleoape

Microblading si retus

Plasma pen
fibroblast

Microblading si retus