HYALURONIC PEN

Imaginati-va pielea fara riduri!

Tratamentul este o metoda non-invaziva care ajuta la intinerirea zonei supuse si la reducerea liniilor fine pe fata si volumetria corpului.

SERVICIU INACTIV

Pret 350-450 lei Durata 60 min

1-hyaluronic-pen-unna-studio
2-hyaluronic-pen-unna-studio

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Intrucat nu folosim deloc ace, nu vorbim deloc despre durere…singura durere fiind nerabdarea cu care asteptam terminarea procedurii, circa 50 minute, pentru a ne bucura de efectele ei.

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Pachetul de avantaje ale hyaluron pen-ului cuprinde riscul scazut al infectarii datorita lipsei acelor, absorbtia ridicata a acidului, rapiditatea, si siguranta procedurii inovatoare.

CE ESTE HYALURONIC PEN?

Hyaluron Pen utilizeaza sistemul de aer comprimat si cartuse tip seringa fara ac, cu un orificiu microscopic de ordinul 0.18-0.20mm, pentru introducerea prin pulverizare uniforma si rapida a acidului hialuronic de uz topic la o adancime in piele ceva mai mica decat varianta injectabila.

CAT DE SIGURA ESTE PROCEDURA?

Unul dintre motivele pentru care substanta introdusa in piele este sigura este ca organismul uman produce exact acelasi acid, care este de fapt compus din doua zaharuri (acidul glucuronic si N-acetilglucosamina). Ideea este simpla: intrucat corpul uman produce exact aceeasi substanta chimica, este imposibil ca cineva sa dezvolte vreo reactie alergica sau complicatie la substanta introdusa de noi. Acidul hialuronic produs de organismul insusi exista in straturile de epiderma si derma ale pielii, iar una dintre principalele functii ale acesteia este sa pastreze apa in tesutul pielii. De aici concluzia este simpla: cu cat acidul hialuronic exista mai mult in interiorul epidermei si al dermei, cu atat mai multa apa este retinuta in piele iar rezultatul este o piele tanara si ferma.

hyaluronic-pen-cristina-ilie

PENTRU CE ZONE POATE FI FOLOSIT HYALURONIC PEN-UL?

HYALURON PEN-ul este utilizat pentru unele dintre cele mai solicitate proceduri cosmetice: augumentarea si/sau corectia asimetriilor buzelor, umplerea ridurilor profunde.

IN CAT TIMP VAD REZULATELE?

Rezultatele se vor vedea imediat, efectul fiind unul spectaculos. Dupa interventie, in functie de dimensiunea suprafetei supusa interventie, zona poate fi usor inflamata.

CUM IMI INTRETIN ZONELE SUPUSE INTERVENTIE?

Asculta cu atentie recomandarile tehnicianului, pentru a fi sigura ca vei proceda corect. In primele 10 zile dupa interventie este de preferat evitarea expunerii la soare/solar iar de data aceasta este foarte importanta hidratarea.

4-hyaluronic-pen-unna-studio
5-hyaluronic-pen-unna-studio

EXISTA REACTII ADVERSE?

Nu exista reactii adverse, in comparatie cu tratamentele conventionale cu acul, rezultatul este mult mai superficial, continand astfel un mod de efecte mai mici si/sau riscuri atunci cand vine vorba de afectarea sanatatii.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE PROCEDURA?

Rezultatul interventie dureaza cca 6-8 saptamani.

Micropigmentare
buze

HYALURONIC PEN

plasma
pen

HYALURONIC PEN

Microblading
sprancene

HYALURONIC PEN