Micropigmentare pleoape
eyeliner

Ochii sunt punctul focal al fetelor noastre si este corect sa il evidentiem cu un contur frumos aplicat. imaginati-va ca nu trebuie sa va demachiati in fiecare seara. Un machiaj permanent este de lunga durata care nu numai ca va defini ochii dar va oferi si iluzia genelor mai groase. Tatuajul pleoapelor poate fi efectuat pe linia superioara.

Pret: 600 lei Durata 60 min
Pret retus (dupa 28 zile): 350 lei Durata 30 min

micropigmentare-pleoape-cristina-ilie
7-micropigmentare-pleoape-bucuresti-unna-studio

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Da, acele sunt de unica folosinta si vor fi desigilate in fata dumneavoastra in momentul inceperii procedurii, de asemenea pigmentii folositi sunt organici ceea ce inseamana ca se vor evita alergiile.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat dupa interventie. In primele 3 ore este posibil ca pielea din zona pleoapelor sa fie putin iritata, ca dupa o repriza de plans, dupa care va reveni la normal. Puteti conduce masina imediat dupa interventie.

CE ESTE MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR?

Procedura de micropigmentare a pleoapelor se face prin conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de tatuat de ultima generatie, destinat special acestei tehnici delicate, ce introduce pigment in piele.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza maxim 2 ore, pentru ca zona este mai sensibila, tehnicianul va aplica intai un gel anestezic local, foarte eficient, iar daca pe parcursul interventiei incepe sa doara, tehnicianul se opreste si mai aplica anestezic, pentru a vă menține confortabil. Zona poate fi puțin dureroasa imediat dupa procedura după care apoi este sensibila la atingere câteva zile în timpul perioadei de vindecare.

microblading-micropigmentare-pleoape-bucuresti

Micropigmentare
retus

AM NEVOIE DE RETUS?

Procedura de retusare ne ajuta sa fixam mai bine pigmentul in piele si sa corectam eventuale goluri ramase dupa procesul de vindecare. Dumneavoastra veti lua hotararea daca aveti nevoie sau nu de retus, acesta ar trebui sa fie facut la 28 de zile dupa prima interventie.

TEHNICIANUL IMI POATE GRESII FORMA?

Exclus, inainte de a se apuca de lucru, tehnicianul va desena forma dorita cu un creion dermatograf si impreuna cu dumneavoastra va alege culoarea pe care o va folosi. Doar dupa ce se gaseste forma cea mai potrivita si doar cu acordul dumneavoastra se trece la tatuarea conturului.

8-tatuaj-pleoape-unna-studio
9-tatuaj-micropigmentare-pleoape-eyeliner-unna-studio

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE MICROPIGMENTAREA PLEOAPELOR?

Durata de viata a “machiajului” dumneavoastra este de pana la 5 ani, perioada care poate varia mai mult sau mai putin in functie de particularitatii clientei (ten foarte gras ori foarte uscat, expunere frecventa la solar, soare, produse demachiante folosite, neresptectarea indicatiilor tehnicianului)

ISI VA SCHIMBA TATUAJUL MEU CULOAREA?

Folosim unii din cei buni pigmenti de pe piata, care NU au tendinta de a migra sub piele sau de a-si schimba nuanta in timp.

CUM AM GRIJA DE NOUL MEU TATUAJ?

Asculta cu atentie recomandarile tehnicianului, pentru a fi sigura ca tatuajul tau se va vindeca cum trebuie. Foloseste obligatoriu crema pe care acesta ti-o da.

Plasma pen
fibroblast

Micropigmentare pleoape si retus

Extensii
gene

Micropigmentare pleoape si retus

Micropigmentare
buze

Micropigmentare pleoape si retus