Micropigmentare buze

Procedura de machiaj permanent a buzelor este conceputa pentru a obtine buze pline, cu aspect natural, definite, corecteaza asimetria buzelor si ofera culoare buzelor palide.

Procedura va ajuta sa economisiti timp si sa eliminati dificultatea de a reaplica machiajul de buze de multe ori pe zi , dupa fiecare masa ori bautura. De asemenea, este perfecta atunci cand sunteti in vacanta, imaginati-va sa petreceti o zi intreaga pe plaja fara sa va faceti griji pentru luciu sau ruj.

Pret: 650 lei Durata 90 min
Pret retus (dupa 40 zile): 450 lei Durata 60 min

1-buze-cristina-ilie-unna-studio
2-micropigmentare-buze-unnastudio

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Da, acele sunt de unica folosinta si vor fi deschise in fata dumneavoastra in momentul in care ne apucam de realizarea procedurii, de asemenea pigmentii folositi sunt organici ceea ce inseamana ca se vor evita alergiile.

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat dupa interventie. Pielea va fi usor inflamata, discomfort care va disparea in aproximativ doua ore. Culoarea buzelor va fi mai intensa imediat dupa procedura dar se va stabiliza treptat in urmatoarele zile, ajungand sa aiba nuanta aleasa de dumneavoastra.

CE ESTE MICROPIGMENTAREA BUZELOR?

Procedura de micropigmentare a buzelor presupune conturarea acestora cu ajutorul unui aparat de tatuat de ultima generatie, destinat special acestei tehnici delicate, care introduce pigment in primele straturi ale pielii rezultand buze perfect conturate.

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza maxim 2 ore, pentru ca zona este mai sensibila, tehnicianul va aplica intai un gel anestezic local, foarte eficient, iar daca pe parcursul interventiei incepe sa doara, tehnicianul se opreste si mai aplica anestezic, pentru a vă menține confortabil. Zona poate fi puțin dureroasa imediat dupa procedura după care apoi este sensibila la atingere câteva zile în timpul perioadei de vindecare.

2-buze-cristina-ilie-unna-studio

Micropigmentare
retus

AM NEVOIE DE RETUS?

Procedura de retusare este obligatorie. Ea ne ajuta sa fixam mai bine pigmentul in piele si sa corectam eventualele goluri ramase dupa procesul de vindecare. In teorie aceasta procedura trebuie sa fie facuta la 40 de zile de la prima interventie.

TEHNICIANUL IMI POATE GRESI FORMA?

Exclus, inainte de a se apuca de lucru, tehnicianul va contura forma buzelor si impreuna cu dumneavoastra va alege culoarea pe care o va folosi. Doar dupa ce se va stabili care este varianta cea mai potrivita, in armonie cu forma fetei, si doar cu acordul dumneavoastra se trece la tatuarea conturului.

tatuaj-buze
3-tatuaj-buze-bucuresti

EXISTA REACTII ADVERSE?

Dupa sedinta de micropigmentare buzelor , acestea se vor inflama usor, dar prin igiena corecta si hidratarea buzelor cu unguentul pe care tehnicianul vi l-a dat la terminarea interventiei in 5-7 zile locul se va vindeca.

ISI VA SCHIMBA TATUAJUL MEU CULOAREA?

Folosim unii din cei buni pigmenti de pe piata, care NU au tendinta de a migra sub piele sau de a-si schimba nuanta in timp.

CUM AM GRIJA DE NOUL MEU TATUAJ?

Asculta cu atentie recomandarile tehnicianului, pentru a fi sigura ca tatuajul tau se va vindeca cum trebuie, foloseste obligatoriu crema pe care acesta ti-o da.

CAT TIMP MA VOI BUCURA DE MICROPIGMENTAREA BUZELOR?

Durata de viata a “machiajului” dumneavoastra este de pana la 5 ani, perioada care poate varia mai mult sau mai putin in functie de particularitatile clientei (ten foarte gras sau foarte uscat, expunere prelungita la solar, soare, produse demachiante folosite, neresptectarea indicatiilor tehnicianului post procedura)

Hyaluronic
pen

Micropigmentare buze si retus

Extensii
gene

Micropigmentare buze si retus

Laminare
vitamin LASH

Micropigmentare buze si retus