Micropigmentare Sprancene
powder, ombre

Tehnica Micropigmentare sprancene ofera un aspect de umbra moale, ca si cum ati fi aplicat o pudra de sprancene. Aceasta este o optiune excelenta daca aveti o crestere naturala a parului si sunteti obisnuita sa aplicati machiaj pentru a umple sprancenele sau daca pur si simplu doriti o definire si o forma mai buna a acestora.

Acest lucru este obtinut de la prima intalnire si ajustat sau intensificat de culoare la a doua intalnire(retus)

Pret: 600 lei Durata 90 min
Pret retus (dupa 28 zile): 350 lei Durata 60 min

5-micropigmentare-bucuresti
6-micropigmentare-sprancene-pudrata-bucuresti-

CAT DUREAZA PROCEDURA, MA DOARE?

Procedura dureaza maxim 2 ore. Pentru ca zona este mai sensibila, tehnicianul va aplica intai un gel anestezic local, foarte eficient, iar daca pe parcursul interventiei incepe sa doara, acesta se opreste si mai aplica anestezic, pentru a vă menține confortabil. Zona poate fi puțin dureroasa imediat dupa procedura după care apoi este sensibila la atingere câteva zile în timpul perioadei de vindecare.

ESTE SIGURA PROCEDURA?

Da, acele sunt de unica folosinta si vor fi deschise in fata dumneavoastra in momentul in care ne apucam de realizarea sprancenelor, de asemenea pigmentii folositi sunt oraganici ceea ce inseamana ca se vor evita alergiile.

CE ESTE MICROPIGMENTAREA – TEHNICA PUDRATA?

Procedeul de insertie a unui pigment organic, semipermanent sub tegument, pentru a realiza un aspect de spranceana machiata, in urma jocurilor de culori aplicate in degrade.
Procedura se realizeaza cu ajutorul unui aparat digital, care are ca si capat de lucru un terminal la care se ataseaza un cartus cu ac/ace de unica folosinta.

micropigmentare-sprancene-powder-cristina-ilie-unnastudio-1
micropigmentare-1

IN CAT TIMP VAD REZULATE?

Rezultatele se vor vedea imediat dupa interventie. Natura tenului este cea care determina daca pielea se va irita sau daca vor aparea usoare inflamatii. Cele mai multe cliente prezinta roseata si o usoara umflare a zonei spranecenelor, care revine la starea normala in 2-3 ore.

Micropigmentare
retus

AM NEVOIE DE RETUS?

Procedura de retusare ne ajuta sa stabilizam mai bine pigmentul in piele si sa corectam eventualele goluri ramase dupa procesul de vindecare, de aceea va recomandam sa va programati pentru retus la 28 de zile de la prima interventie.

TEHNICIANUL IMI POATE GRESI FORMA SPRANCENEI?

Exclus, inainte de a se apuca de lucru, tehnicianul va desena sprancenele iar dumneavoastra veti lua decizia asupra formei si culorii pigmentului pe care il va folosi la tatuaj.

micropigmentare-retus
6-micropigmentare-unna-studio

CUM AM GRIJA DE NOILE SPRANCENE?

Asculta cu atentie recomandarile tehnicianului, pentru a fi sigura ca sprancenele tale se vor vindeca corect. In primele 10 zile dupa micropigmentare este contraindicata udarea sprancenelor, pentru ca apa poate dilua pigmentul folosit. De asemenea, este de preferat evitarea expunerii la soare, sauna sau exercitiile fizice, pentru ca transpiratia poate dauna pigmentului. Nu se aplica machiaj in acest interval in jurul sau pe zona tratata si nu se scarpina cojitele care se vor forma! Daca se rup cojitele se indeparteaza si o parte din pigmentul inserat.

ISI VA SCHIMBA TATUAJUL MEU CULOAREA?

Folosim unii din cei buni pigmenti de pe piata, care NU au tendinta de a migra sub piele sau de a-si schimba nuanta in timp. Toate culorile pe care le folosim deriva din maro, iar negrul care poate cauza probleme nu exista in paleta noastra de culori. Sprancenele pigmentate isi pierd din intensitate in timp, treptat, pana la disparitie, dar sub nicio forma nu isi modifica nuanta.

7-micropigmentare-sprancene-unnastudio

Microblading
sprancene

Micropigmentare sprancene si retus

Micropigmentare
pleoape

Micropigmentare sprancene si retus

Plasma pen
fibroblast

Micropigmentare sprancene si retus