Oferta Speciala de Sarbatori
la UNNA Studio!

Transforma-ti sprancenele cu doar 600 lei!

Profitati de aceasta ocazie unica pentru un look rafinat si natural, perfect pentru sezonul sarbatorilor.

­čÄü Plus, fiecare procedura de sprancene realizata intre 10 noiembrie si 30 decembrie te inscrie automat in concursul nostru fabulos. Ai sansa de a castiga unul dintre cele 10 vouchere, fiecare in valoare de 1000 lei! ­čĆć

Rezervati acum locul dumneavoastra si intrati in joc pentru premii de Craciun in valoare totala de 10.000 lei. Un nou look si posibilitatea de a castiga – ce mod mai bun de a sarbatori?

Pret 600 lei

1-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling
2-unna-studio-cristina-ilie-bucuresti-microneedling

„­čÄäÔťĘ Oferta Speciala de Sarbatori la UNNA Studio! ­čîčÔŁä´ŞĆ”

Participa si Poti Fi unul dintre Castigatorii Premiilor in Valoare Totala de 10.000 Lei! ­čîč­čÄü

(10 premii de cate 1000 Lei fiecare!)

Esti la doar un pas de a castiga cu UNNA Studio! Programeaza-te acum pentru microblading sau micropigmentare si vei inscris(a) automat in concursul nostru special. Ai sansa de a fi unul dintre cei 10 norocosi castigatori ai unui voucher in valoare de 1000 Lei fiecare. Nu rata oportunitatea de a-ti transforma sprancenele si de a castiga premii uimitoare!

Regulamentul Concursului UNNA Studio:

„Transforma-ti Sprancenele si Castiga!”

1. Cum te Inscrii:

-Efectueaza o procedura de microblading sau micropigmentare la UNNA Studio in perioada 10 noiembrie – 30 decembrie.

2. Eligibilitate:

-O singura inregistrare valida de persoana este permisa.

3. Acordul cu Regulile:

-Participarea la concurs implica acceptarea acestor Termeni si Conditii.

4. Perioada Concursului:

-10 noiembrie ora 15.00 – 30 decembrie 2023 ora 15.00.

5. Tragerea la Sorti si Sanse de Castig:

-Tragerea va avea loc live pe 31 decembrie 2023, in jurul orei 20:00, pe site-ul wheelofnames.com, evenimentul v-a fi transmis live pe instagram.

6. Conditii Generale:

-Voucherele pierdute dupa emiterea si prima folosire fizica nu vor fi inlocuite.

-Castigatorii vor fi anuntati prin Instagram si li se va cere sa furnizeze o adresa de email pentru trimiterea premiilor.

-Voucherul nu poate fi revandut.

-In cazul oricaror probleme tehnice sau alte interferente, UNNA Studio isi rezerva dreptul de a modifica sau suspenda concursul.

-UNNA Studio nu este responsabil pentru erori de inscriere sau probleme tehnice legate de site-ul concursului.

-Voucherul poate fi folosit pentru a achita tratamentele la UNNA Studio pana la epuizarea valorii acestuia. Nu se vor returna sume de bani.

-Tratamentele includ atat servicii noi, cat si retusuri efectuate in perioada concursului.

-Premiile, sau orice parte neutilizata a unui premiu, nu sunt transferabile sau schimbabile si nu pot fi luate in numerar.

-Daca vreun premiu (sau o parte a oricarui premiu) nu este disponibil, Promotorul, la discretia sa, isi rezerva dreptul de a exclude sau inlocui premiul (sau acea parte a premiului).

7. Eliberare si Limitari de Raspundere:

-Prin participarea la concurs, participantii accepta sa exonereze UNNA Studio si partile asociate de orice raspundere pentru probleme legate de concurs.

-UNNA Studio nu va fi responsabil pentru daune indirecte sau punitive rezultate din participarea la concurs.

-Daca un castigator nu isi accepta premiul in termen de 4 saptamani (30 zile) de la trimiterea comunicarii, premiul va fi pierdut si va fi supus unei retrageri la sorti.

8. Publicarea Numei Castigatorilor:

UNNA Studio isi rezerva dreptul de a publica numele castigatorilor pe platformele sale de social media si in alte materiale publicitare. Prin participarea la acest concurs, participantii accepta utilizarea numelui lor in scopuri publicitare, fara compensatie suplimentara.

9. Limitari si Forta Majora:

-UNNA Studio nu va fi tras la raspundere pentru neindeplinirea premiilor in cazul in care esecul este cauzat de evenimente in afara controlului sau rezonabil. Aceasta include, dar nu se limiteaza la, conditii meteorologice extreme, incendii, inundatii, uragane, greve, dispute industriale, razboi, ostilitati, tulburari politice, revolte, agitatie civila, accidente inevitabile, sau legislatie noua sau alte circumstante de forta majora.

-Promotorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru: (i) orice eroare, omisiune, intrerupere sau intarziere in functionarea sau transmiterea oricarei comunicari trimise catre (sau de catre) Promotor sau orice Participant eligibil, indiferent daca este cauzata de probleme cu retelele sau liniile de comunicatii, computerul sisteme, software sau furnizori de servicii de internet, congestionarea oricarei retele de transport sau in alt mod, (ii) orice furt, distrugere sau acces neautorizat la, sau modificare a acestor comunicatii; (iii) orice problema sau defectiune tehnica a oricarui sistem informatic sau alt echipament utilizat pentru desfasurarea Competitiei; (iv) orice informatie incorecta sau incompleta care poate fi comunicata in cursul administrarii acestei Competitii (fie ca urmare a uneia dintre cauzele de mai sus sau altfel); (v) orice inscriere sau revendicare de premiu care este intarziata, pierduta, modificata, deteriorata sau directionata gresit (indiferent daca sau nu dupa primirea lor de catre Promotor) din orice motiv care nu poate fi controlat in mod rezonabil al Promotorului; (vi) orice variatie a valorii premiului fata de cea mentionata in acesti Termeni si Conditii; (vii) orice obligatie fiscala suportata de un castigator sau de un Participant eligibil. ATENTIE: ORICE INCERCARE DE A PROVOCA DAUNE ORICE SITE WEB SAU INFORMATII DE PE ORICE SITE WEB ASOCIATE CU ACEST CONCURS SAU DE A SUBMINA IN ALTER MOD FUNCTIONAREA CORECTA SI LEGITIMA A ACESTUI CONCURS POATE FI O INCALCARE A LEGIULUI PENAL SI CIVIL. PROMOTORUL IN REZERVA DREPTUL DE A CERTA DAUNE IN MASURA PERMISA DE LEGE IN CAZUL CA SE FACE ORICE ACESTE INCERCARE, INDICA SAU NU ACEEA INCERCARE REZULTA LA ORICE DETERMINARE, INTERFERENTA SAU SUBMINARE.

Succes tuturor Participantilor!

UNNA Studio doreste succes tuturor participantilor la acest concurs! Speram ca veti avea o experienta placuta si ca va veti bucura de posibilitatea de a castiga premiile noastre speciale.

Micropigmentare
buze

Concurs sarbatori2

plasma
pen

Concurs sarbatori2

Microblading
sprancene

Concurs sarbatori2