GIFT CARD by UNNA Studio – Mai mult decat un cadou. O experienta.

In pana de idei atunci cand vine vorba despre alegerea unui cadou perfect pentru mama, prietena, colega sau sotia ta – cu ocazia zilei de nastere, a Craciunului sau, pur si simplu, pentru ca vrei sa ii arati cat de importanta este pentru tine intr-o zi oarecare?

Un lucru este sigur: cu un GIFT CARD by UNNA Studio nu poti da gres. Orice femeie isi doreste sa se simta mai apreciata, mai frumoasa, mai increzatoare. Iar un voucher cadou in studio-ul nostru ii va indeplini si chiar depasi asteptarile, pentru ca va avea parte de o experienta care o va face sa devina o versiune si mai buna a ei.

Visul oricarei femei de a avea sprancene fara goluri, cu o forma perfecta, gene arcuite fara grija rimelului sau riduri mai putin vizibile se va transforma in realitate la UNNA Studio.

GIFT CARD by Unna Studio – Ofera frumusete drept cadou!

Alege valoarea dorita: 150 lei, 350 lei, 450 lei, 600 lei (un GIFT CARD poate fi folosit pentru una sau mai multe proceduri, in functie de suma si de procedurile dorite).
– Plaseaza comanda.
– Imediat dupa procesarea platii, vei primi un GIFT CARD by UNNA Studio cu contra-valoarea selectată pe adresa ta de e-mail.
– Trimite-l apoi catre persoana careia vrei sa ii oferi acest voucher cadou.
– Timp de 1 an, aceasta se poate programa la orice procedura UNNA Studio, in functie de suma disponibila pe GIFT CARD.

Te-ai gandit deja carei femei speciale din viata ta vrei sa ii faci aceasta surpriza?